Shqip
GAZETA E AKP-sė


Lista e kërkesave të paraqitura në KPA regullisht publikohet dhe është në dispozicion në të gjitha komunat dhe gjykatat vendore. Po ashtu, kërkesat për prona mund t’i kërkoni elektronikisht në web-faqen: http://www.kpaonline.org/SearchSC/frmSearch.aspx

Ju lutem, vëreni se ekziston një vonesë kohore në publikimin e listave të pronave të kërkuara, prandaj kërkesa për pronë mund të jetë paraqitur edhe nëse ajo nuk gjendet në këto lista.

”Linjat e Hapura” tė AKP-sė
Mund tė na kontaktoni nga e Hėna gjer tė Premten (08:00-16:30) duke formuar numrin +381 38 249 936
Pėrkrahur nga
 
2008 © AKP Tė gjitha drejtat e rezervuara. Ueb disenj nga AKP